Jolanda Salari | Berenschot

Senior managing consultant

Jolanda Salari

Bevlogen en gedreven met oog voor detail.
Afbeelding - Jolanda Salari

Over Jolanda

In de 20 jaar dat ik werkzaam ben binnen de consultancy heb ik er altijd naar gestreefd een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan mensen en organisaties. Met een open mind, onderzoekend, kritisch, warm en betrokken, maar bovenal vanuit een oprechte interesse. Of het nu search is of coaching, mijn werk begint en eindigt altijd met de  persoonlijke ontmoeting.  Échte gesprekken waarin het gaat over het werk, talenten, ambities en het leven.

Het adviesvak is wezenlijk veranderd de afgelopen jaren. In gesprekken met opdrachtgevers en kandidaten gaat het vrijwel altijd over organisaties en mensen in beweging. Met en over mensen die werken vanuit het hart. Die niet alleen oog hebben voor het ‘wat’ en ‘hoe’, maar ook gedreven worden door het ‘waarom’. Wij noemen ze Toekomstmakers, betrokken professionals die doen wat ertoe doet.

Bij Berenschot staan mens, inhoud en kwaliteit centraal bij het zoeken naar de beste oplossing. Innovatief en onderscheidend vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid en een wetenschappelijke basis. Daar voel ik mij bij thuis.

Gerelateerde inzichten