Katie Harley, Senior consultant | Berenschot

Senior consultant

Katie Harley

“By failing to prepare, you are preparing to fail.” – Benjamin Franklin; Met mijn hands-on mentaliteit, empathische houding en gedreven vanuit mijn operationele expertise help ik u graag om de juiste voorbereidingen binnen uw (crisis-)organisatie te treffen!
Afbeelding - Katie Harley

Over Katie

Met jaren ervaring als adviseur operationele gezondheidszorg (officier geneeskundige dienst) bij de Koninklijke Landmacht weet ik als geen ander hoe het is om leiding te geven in een crisissituatie. Het inrichten van een wendbare crisisorganisatie met mensen die beschikken over de juiste competenties is iets waar ik u graag mee van dienst wil zijn. Mijn ervaring is op het snijvlak van zorg en veiligheid, mijn passie is de mensen die hier werkzaam zijn. Mensen zijn de organisatie! Met een stevige theoretische basis aangevuld met operationele ervaring ondersteun ik u, uw medewerkers en uw organisatie om Nederland en de wereld veiliger te maken.  

Staat uw organisatie voor een complex vraagstuk binnen het veiligheidsdomein of heeft u behoefte aan het opleiden, trainen en oefenen van uw (crisis-)organisatie? Neem dan gerust contact met mij op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De koffie staat klaar!

Gerelateerde inzichten