Laura Keijzer, Senior consultant | Berenschot

Senior consultant

Laura Keijzer

Samen met werkgever én werknemer bekijken hoe werknemers gezond, gelukkig en productief kunnen werken, nu en in de toekomst
Afbeelding - Laura Keijzer

Over Laura

Ik help organisaties bij het uitvoeren van strategische personeelsplanning en het opstellen van strategisch HR-beleid, zodat zij voorbereid zijn op de toekomst. Welke en hoeveel medewerkers heb jij in de toekomst nodig om succesvol te zijn? Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit voor deze medewerkers? Hoe kunnen medewerkers productief, gezond en gelukkig aan het werk zijn en blijven? Ik adviseer organisaties hoe zij tot een optimale match komen met wat medewerkers willen en kunnen en het realiseren van de bedrijfsambities. Ook geef ik trainingen op dit gebied.

Met mijn open houding en doelgerichtheid ben ik in staat medewerkers én management in organisaties in beweging te krijgen en zich actief in te zetten voor een project. Ik ga gestructureerd en analytisch te werk, met gevoel voor onderlinge verhoudingen en humor, om zo optimaal draagvlak te creëren binnen alle lagen van de organisatie.

Gerelateerde inzichten