Marloes van den Berg, Consultant | Berenschot

Consultant

Marloes van den Berg

Ik help mijn opdrachtgevers met enthousiasme vooruit door mijn technische achtergrond en persoonlijke betrokkenheid in te zetten voor een goede samenwerking. Ik adviseer op het gebied van financiering, innovaties en ecosystemen die (duurzaam) bijdragen aan de toekomst.
Afbeelding - Marloes van den Berg

Over Marloes

Als consultant zet ik me in voor het opzetten van (technologische) ecosystemen, innovatieve en financieringsprojecten. Mijn technische kennis, enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid maar ook mijn kritisch houding helpen mij mooie projecten vorm te geven en op te tuigen. Mensen samen te brengen en te helpen met innovatieve projecten die bijdragen aan een duurzame samenleving/toekomst.

Ik ben opgeleid als Strategic Product Designer aan de TU Delft en heb dit later aangevuld met een studie marketing. Daarnaast heb ik 4 jaar ervaring als subsidie-consultant op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Door deze (technische) achtergrond ben ik snel thuis in (technische)processen, strategieën, financierings- en marktkansen en hou ik ervan om vooruit te kijken. Het liefst om concepten/producten/processen en strategie beter en slimmer te maken. Door uit te zoeken hoe we deze verandering voor elkaar krijgen, bereiken we samen een innovatievere en duurzamere toekomst.

Het fijne van mijn vak als consultant is dat ik zoveel innovatieve kansen hoor dat ik hierdoor mensen en bedrijven met elkaar in verbinding kan brengen, zodat ze van elkaar kunnen leren én elkaar kunnen inspireren en daarmee innovatie naar een hoger level kunnen brengen.

Gerelateerde inzichten