Shirley Drost, Consultant | Berenschot

Consultant

Shirley Drost

Ik lever graag een impactvolle bijdrage aan complexe maatschappelijke vraagstukken, zowel in alledaagse als in crisissituaties.
Afbeelding - Shirley Drost

Over Shirley

Mijn kracht ligt op het snijvlak van (crisis)communicatie, politiek-bestuurlijke gevoeligheden en media. Zowel nationaal als internationaal. 

Onze maatschappij wordt complexer, maar ook ons openbaar bestuur. De kloof tussen de overheid en burger groeit en het vertrouwen in de overheid daalt. Tegelijkertijd is het de uitdaging om in te spelen op maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. En dit alles ligt continu onder een media-vergrootglas.

Een sterke positionering én communicatiestrategie zijn daarom onmisbaar en een essentieel deel van publiek leiderschap. Als strateeg kan ik u, mede door mijn jarenlange ervaring in de journalistiek, helpen met vraagstukken rondom de invloed van (social) media, strategische positionering, (crisis)communicatie en governance. Hierbij verlies ik het ultieme einddoel nooit uit het oog: het creëren van een betere wereld voor de huidige en toekomstige generaties.  

Gerelateerde inzichten