Berenschot online assessments | Berenschot nieuws

Kent u onze Berenschot Online Assessments al?

Nieuws
Kent u onze Berenschot Online Assessments al?

Deel dit nieuwsartikel

Datum

29 augustus 2023

Leestijd

1 minuut

Onze Berenschot Online Assessments, met uitsluitend online vragenlijsten en een digitale rapportage, geven snel inzicht in kwaliteiten en ontwikkelpunten van sollicitanten en medewerkers. 

De online assessments worden veelal gebruikt als (pre-)selectietool in het sollicitatieproces bij grotere groepen sollicitanten. Daarnaast worden ze ingezet om (de voortgang in) het ontwikkelproces van medewerkers in kaart te brengen. De online assessments zijn zowel geschikt voor het selecteren van nieuwe medewerkers als het ontwikkelen van medewerkers die al langere tijd in dienst zijn. Wij bieden 3 soorten online assessments aan: de Talent Scan, Personality Scan en de Capacity Scan. Ook heeft u bij onze Berenschot Online Assessments de mogelijkheid een aanvullend nagesprek te bestellen, waarin we toelichting en duiding bij de resultaten en uitkomsten van het online assessment geven.

Bekijk de verschillende mogelijkheden op de Online Assessment pagina

Keuzehulp Online Assessment

Reguliere assessments voor uitgebreider advies

Wilt u uitgebreider advies over de match met een bepaalde functie of rol? Dan bieden onze reguliere assessments uitkomst.  Met onze selectieassessments helpen we opdrachtgevers om de juiste beslissingen te nemen bij het aannemen of promoveren van medewerkers. Wij kijken met een brede blik, houden rekening met de context en geven inzicht in potentiële risico’s en talenten.

Via een ontwikkelassessment leggen we kwaliteiten, ontwikkelpunten en ontwikkelbaarheid van medewerkers bloot en we geven concrete handvatten om met talentontwikkeling aan de slag te gaan. Wij bieden opdrachtgevers inzicht in ontwikkelmogelijkheden van medewerkers én helpen professionals te navigeren in hun loopbaan.

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief