Josse van Sleeuwen, Consultant | Berenschot

Consultant

Josse van Sleeuwen

Ik help (semi-)publieke organisaties bij hun complexe opgaven in de energietransitie. Met mijn open blik en doelgerichte karakter zorg ik voor verbinding tussen verschillende disciplines en mensen en breng ik een versnelling teweeg richting concrete resultaten.
Afbeelding - Josse van Sleeuwen

Over Josse

Mijn missie is om onze leefomgeving in Nederland duurzamer en leefbaarder te maken. Op dit moment zie ik de energietransitie als een van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste, opgave in de fysieke omgeving. Bij Berenschot krijg ik – via uitdagende projecten voor publieke partijen in Nederland -  de kans om daadwerkelijk een duurzame impact te maken op onze leefomgeving. Daar krijg ik veel energie van!

Mijn klanten beschrijven mij als doelgericht, energiek en initiatiefrijk. Ik heb een open houding, waardoor ik goed kan schakelen tussen verschillende disciplines en de verbinding kan leggen tussen verschillende type mensen. Dit doe ik zowel op operationeel als strategisch niveau. De rol als ‘spin in het web’, tussen samenwerkende partijen, is mij op het lijf geschreven. Met mijn efficiënte en open manier van (samen)werken zorg ik voor versnelling en energie om samen met mijn klanten tot mooie en impactvolle resultaten te komen.

Gerelateerde inzichten