Christiaan Gort, Senior managing | Consultant

Senior managing consultant

Christiaan Gort

In co-creatie maatschappelijke opgaven realiseren en publieke organisaties versterken. Door het combineren van een participatieve en expertmatige aanpak.
Afbeelding - Christiaan Gort

Over Christiaan

Na mijn studie bedrijfskunde in Rotterdam ben ik consultant geworden. Ik ben gepassioneerd om bij te dragen aan de opgaven in de publieke sector. Dit doe ik als strategisch sparringpartner en programmamanager. Ik richt me primair op het realiseren van maatschappelijke opgaven en versterken van organisaties, samenwerkingsverbanden en ketens. Ik heb zowel ervaring met het plannen en ontwerpen als succesvol realiseren van veranderingen.

Mijn opdrachten hebben als doel om doorbraak te realiseren en veranderingen te versnellen. Vaak om de menselijke maat en de uitvoering te versterken. Juist in een omgeving die verder digitaliseert en waarin data belangrijker wordt.

In opdrachten hanteer ik een participatieve en expertmatige aanpak. Dit leidt tot gefundeerde beslissingen en eigenaarschap. Ik help om veranderingen van papier naar de praktijk te brengen. Door te kijken naar zowel de governance en structuur als ook leiderschap en gedrag. Ontwerpen en veranderen gaan bij mij hand in hand. In co-creatie zorg ik ervoor dat het ontwerp niet alleen passend is, maar ook dat de benodigde verandering in gang wordt gezet.

Gerelateerde inzichten