Leonore Das, Senior consultant | Berenschot

Managing consultant

Leonore Das

Daagt u mij uit? Ik verbind een praktische vraag van u aan een werkbare oplossing, natuurlijk. Maar ik ga ook graag met u in zee voor breder onderzoek naar de onderliggende oorzaken en onderlinge vergelijking van activiteiten, omdat juist deze u het echte inzicht geven en dit leidt tot meer fundamentele oplossingen.
Afbeelding - Leonore Das

Over Leonore

Een leven lang leren

Ik ben afgestudeerd aan de Nyenrode Business Universiteit. Daar rondde ik de executive master in finance & control af met een onderzoek naar de manieren waarop cultureel ondernemerschap bijdraagt aan maatschappelijke waarde. Hiermee maakte ik mijn eigen droom waar, om een brug te slaan tussen de student van de kunstacademie en de financial van Nyenrode.

Wat bied ik u?

U krijgt met mij een financial die in het onderwijs en de culturele sector werkzaam is geweest, die inhoudelijk met u meedenkt en mogelijkheden verkent. Op uw verzoek voer ik kostprijsanalyses uit, werk ik businesscases uit voor toekomstscenario’s en stel financiële analyses op. Daarbij vormt mijn bedrijfseconomische achtergrond een driehoek waarin ik organisatieinrichting, bedrijfssystemen en financiën verbind.

Ik houd van resultaten die niet alleen terzake zijn, maar ook mooi vormgegeven zijn.

Gerelateerde inzichten