Anne-Floor Bakker, Consultant | Berenschot

Consultant

Anne-Floor Bakker

Ik zet mij in voor een optimale ontwikkeling van kinderen en jongeren in Nederland. Door middel van onderzoek, procesbegeleiding en advies ondersteun ik organisaties in het onderwijs, kinderopvang en jeugdhulp om het verschil te maken.
Afbeelding - Anne-Floor Bakker

Over Anne-Floor

Als gedreven socioloog zet ik mij graag in voor vraagstukken in het brede jeugddomein. Opdrachten waar ik mij op toeleg spelen zich veelal af binnen de domeinen van onderwijs, kinderopvang en jeugdhulp. Ik geloof dat door te investeren in de jeugd, wij investeren in onze toekomst als maatschappij. Het is mijn persoonlijke ambitie om eraan bij te dragen dat iedere jeugdige in Nederland fijn en veilig kan opgroeien en zich optimaal kan ontwikkelen. Ik vind het bijzonder hoe ik vanuit mijn rol als adviseur bij Berenschot steeds vanuit een anders perspectief aan mijn doelstelling kan werken. 

Naast advies werk ik graag aan onderzoeksprojecten. Ik krijg energie van het puzzelen met data en de rijke context van een interview. Doormiddel van zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek geef ik opdrachtgevers graag inzichten en duiding in complexe vraagstukken.

In mijn werk ben ik toegewijd en doelgericht, ik ben altijd bereid om die extra stap te doen om tot het optimale eindresultaat te komen. Daarnaast krijg ik energie uit samenwerking met anderen, ik ben communicatief zeer vaardig en heb een goed gevoel voor onderliggende belangen en verhoudingen.

Gerelateerde inzichten