Saraï Sapulete, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Saraï Sapulete

Ik help opdrachtgevers met het maken van weloverwogen keuzes op basis van gefundeerd beleidsonderzoek. In mijn onderzoek ga ik op zoek naar de werkzame elementen van beleid in hun complexe maatschappelijke context.
Afbeelding - Saraï Sapulete

Over Saraï

Ik ben een gedreven consultant en bevlogen onderzoeker. Een verbinder die de juiste mensen op het juiste moment samenbrengt. Door mijn ervaring in complexe (wetenschappelijke) onderzoeksprojecten heb ik sterke conceptuele en onderzoeksvaardigheden. Daardoor ben ik in staat structuur aan te brengen in uitdagende vraagstukken.

Ik vind het fascinerend hoe mensen zich tot elkaar verhouden in onderwijs- en organisatiecontext. Ik werk graag aan projecten op het snijvlak van arbeidsmarkt en onderwijs, zoals leven lang ontwikkelen, professionalisering van onderwijs, bestuur en medezeggenschap. Ik vind het mooi om dat te doen in een omgeving met gedreven specialisten, met kennis van zaken van een breed scala aan maatschappelijke onderwerpen. Het combineren van deze inhoudelijke kennis met mijn expertise in beleidsonderzoek en -evaluatie is waarom ik voor Berenschot heb gekozen.

Gerelateerde inzichten