Taeco Tol, Senior consultant | Berenschot

Senior consultant

Taeco Tol

Het ontwerp van de organisatie helpt bij het realiseren van uw organisatiedoelstellingen. Ik neem u mee in dit proces en voorzie u van de inzichten die nodig zijn om tot een goed ontwerp te komen.
Afbeelding - Taeco Tol

Over Taeco

Dat doe ik door u te helpen met het evalueren van de huidige organisatie, begeleiden bij ontwerptrajecten en ondersteunen bij het implementeren van een nieuwe organisatie. Niet van achter een tekentafel, maar samen met de betrokkenen in uw organisatie.

De uitdaging hierbij is om alle facetten (zoals omgeving, medewerkers en strategie) op gestructureerde wijze met elkaar te verbinden. Iedere organisatie is immers anders en vraagt daarom om een ontwerp dat daarbij aansluit. Bij Berenschot werk ik met collega’s die vrijwel allemaal expert zijn. Daardoor zijn wij in staat om u tijdens de gehele transitie te ondersteunen met de nodige expertise.  

Naast mijn werk bij Berenschot ben ik triathleet. De gemene deler met mijn werk is de gedrevenheid om (met de laatste wetenschapschappelijke inzichten in de achterzak) tot optimale prestaties te komen.

Gerelateerde inzichten