Wieke Ambrosius, Senior consultant | Berenschot

Senior consultant

Wieke Ambrosius

Ik ondersteun organisaties bij het maken van strategische keuzes. Keuzes die het verschil maken, realistisch zijn en draagvlak hebben bij alle stakeholders. Keuzes die meteen worden omgezet in actie. Ik ga pas weg als het echt werkt.
Afbeelding - Wieke Ambrosius

Over Wieke

Mijn interesse en expertise ligt op het gebied van strategieformulering,  strategisch marktonderzoek, positionering en het uitvoeren van toekomstverkenningen. Digitalisering zet ketens en businessmodellen op zijn kop. Aan ons de uitdaging hier een werkend antwoord op te vinden. En om gemaakte keuzes ook daadwerkelijk te realiseren.

Ik zie het proces van strategievorming als een leerproces met vele betrokkenen, die in een dialoog strategische alternatieven ontwikkelen en de uiteindelijke keuzes maken. De kracht van mijn aanpak zit hem in het formuleren van strategie op basis van input van meerdere stakeholders en het mobiliseren van betrokkenen en relevante partners. ​

Ik heb een kritische, positieve en pragmatische instelling. Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie en focus op wat er wél mogelijk is.

Gerelateerde inzichten