Chiara Kieft, Senior managing | Consultant

Managing director

Chiara Kieft

Wij bieden onze opdrachtgevers ondersteuning bij het maken van de juiste, duurzame keuzes, op het gebied van ontwikkel- en selectievraagstukken.
Afbeelding - Chiara Kieft

Over Chiara

Binnen Berenschot geef ik als Teamlead leiding aan de groep die zich bezig houdt met assessments en ontwikkeling van mensen binnen organisaties. Wij geloven in talentontwikkeling en wij bieden onze opdrachtgevers ondersteuning bij het maken van de juiste, duurzame keuzes, op het gebied van ontwikkel- en selectievraagstukken.

Deelnemers aan onze assessments krijgen zicht op hun kwaliteiten, valkuilen en potentieel, zodat zijzelf de regie kunnen nemen over hun eigen ontwikkeling. Juist in een steeds veranderende omgeving is het belangrijk om te weten wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Alleen dan kun je je op een duurzame manier aanpassen. Wij geloven dat de toekomstbestendige medewerker meebeweegt met veranderingen, zónder verlies van eigenheid.

Wilt u meer weten over onze visie op talentontwikkeling of heeft u denkkracht nodig bij selectie- en ontwikkelvraagstukken? Wij helpen u graag.

Neem vooral contact op met mij!

Gerelateerde inzichten