Francel Vos, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Francel Vos

Ik help klanten bij arbeidsmarktvraagstukken die te maken hebben met de personele bezetting. Hoe zorg je voor voldoende competente vakmensen, nu en in de toekomst?
Afbeelding - Francel Vos

Over Francel

Er komt nogal wat af op bedrijven. Technologische ontwikkelingen, toenemende concurrentie, langer doorwerken…

Samen met werkgevers en werknemers kijk ik hoe mens en organisatie zo goed mogelijk kunnen anticiperen op deze ontwikkelingen. Welke obstakels kom je tegen en welke middelen heb je om ze te overbruggen?

Strategisch HRM, Duurzame Inzetbaarheid, New Skills, Human Capital Agenda’s, Sociale Innovatie zijn thema’s waar ik mij vooral op richt. Ik begeleid sleutelfiguren binnen bedrijven en sectoren met het bepalen van de juiste richting en koers, het kiezen van geschikte hr-instrumenten en het implementeren van actieplannen en beleid. Sectoren en branches help ik inzichtelijk te maken op welke manier trends en ontwikkelingen impact hebben op hun human capital. Ik kan u helpen de impact van ontwikkelingen te vertalen naar human capital roadmaps en gezamenlijk oplossingen te bepalen.

Energie krijg ik van verbinden en vernieuwen.

Ik heb een breed netwerk en werk graag samen met verschillende partijen in het komen tot een oplossing. Verbinden zit in het combineren van kennis en praktijk maar ook om het verbinden van technologische en sociaal innovatieve expertise.

Verwacht van mij geen standaardoplossingen maar begeleiding in een proces dat voor ieder bedrijf weer anders is. Ik begeleid groepen op een creatieve en enthousiaste manier en stimuleer daarbij om ‘out of the box’ te denken en op zoek te gaan naar oplossingen voor uitdagingen waar niemand nog een goed antwoord op heeft.

Gerelateerde inzichten