Ingrid Beukman, Adviseur inclusie & diversiteit | Berenschot

Adviseur inclusie & diversiteit

Ingrid Beukman

Inclusief ondernemen: samen op weg gaan naar inclusief werkgeverschap waarbij we optimaal gebruik maken van de meerwaarde van een diversiteit aan talent met verschillende mensen!
Afbeelding - Ingrid Beukman

Over Ingrid

Berenschot beweegt zich naar inclusie en diversiteit op een intrinsieke eigen wijze. Hier ondersteun ik onze organisatie in de ontwikkeling en de uitvoer van een inclusief personeelsbeleid, social return on investment (sroi) en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).

In mijn werk leg ik mooie verbindingen tussen diverse doelgroepen en strategische organisatiedoelstellingen. Hierbij heb ik een centrale rol in het implementeren van relevante wet- en regelgeving, recruitment, veranderingen van cultuur en het coachen van een medewerker (en het team) op weg naar een inclusieve plaatsing.

Ik zie mijzelf en wordt door anderen gezien als iemand die denkt in kansen en oplossingen, zaken van verschillende kanten bekijkt en bespreekbaar maakt en sociaal betrokken is. Door mijn werk- en levenservaring, gecombineerd met een optimistische en praktische instelling, weet ik snel tot de kern te komen en vandaar uit mensen in beweging te krijgen. Binnen een project ben ik degene die initiatieven neemt, maar ook de persoon die het team goed bij elkaar en op een lijn weet te houden. Bij Berenschot staan we samen voor inclusie en maatschappelijke vraagstukken, dit maakt dat ik me een trotse Berenschotter voel.

Gerelateerde inzichten