Ruger Bianchi, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Rutger Bianchi

Wat mij drijft is om in steeds net weer een iets andere context en vraag samen met de klant en bevlogen collega's de puzzel opnieuw te leggen. Hierin haal ik energie uit de uitdaging zowel inhoudelijk als adviseur om tot het beste advies te komen als maatschappelijk voor de energietransitie. 
Afbeelding - Rutger Bianchi

Over Rutger

De energietransitie betekent een drastische verandering in onze samenleving. Gedreven door overlevingsdrang ruilen we het gevestigde fossiele systeem in voor een duurzaam systeem. Toch rennen we ondanks alle mogelijkheden die we hebben niet zo hard richting een CO2 vrije toekomst als we nodig achten. Ligt de oplossing hiervoor in de techniek ? of in ons gedrag ?

De uitdaging waar we voorstaan is zowel een technologische uitdaging als een culturele uitdaging. Ik wordt gedreven door beide aspecten van deze uitdaging, voor een duurzaam Nederland moet zowel de technologie als de samenleving verduurzamen.

Ik word gedreven door deze uitdaging waarbij ik als adviseur de unieke kans heb om op alle niveaus mee te werken aan oplossingen. Wat mij hierin drijft is om in steeds net weer een andere vraagstuk samen met klant en collega's de puzzel opnieuw te leggen. Hierin haal ik energie uit de uitdaging zowel inhoudelijk als adviseur om tot het beste advies te komen als maatschappelijk voor de energietransitie. 

Gerelateerde inzichten