Bram Lankreijer, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Bram Lankreijer

Mijn drijfveer is onderwijsinstellingen beter organiseren zodat studenten optimaal op de toekomst worden voorbereid. Ik help onderwijsinstellingen en sectororganisaties uit het onderwijs met advies en onderzoek op vraagstukken op het vlak van strategie, digitalisering en innovatie.
Afbeelding - Bram Lankreijer

Over Bram

Als organisatieadviseur voel ik me thuis in het onderwijs. Ik zie me zelf als een generalist die door mijn kennis en vaardigheden een bijdrage kan leveren aan harde organisatie-vraagstukken zoals governance, organisatie-inrichting en digitalisering, maar ook aan zachte organisatievraagstukken zoals verandertrajecten en samenwerkingsvraagstukken. Veelal zijn de vraagstukken complex en multidisciplinair van karakter. Telkens kom ik bij deze vraagstukken bevlogen onderwijsprofessionals tegen, die hard werken aan een gezamenlijk doel; de optimale ontwikkeling van studenten. Dit maakt het werken voor het onderwijs zo mooi. 

Mijn kracht ligt in het op een open, constructieve en positieve manier mensen te laten bewegen. Ik luister voordat ik doe en ben altijd op zoek naar win-win situaties waarin ik verschillende belangen probeer samen te brengen. Wanneer verschillende disciplines bij elkaar komen in een vraagstuk ben ik op mijn sterkst. Dat is precies waarom ik bij Berenschot op mijn plek ben. Samen met collega's pakken we vraagstukken vanuit een multidisciplinaire bril aan en komen zo tot betekenisvolle resultaten voor onze opdrachtgevers.

Gerelateerde inzichten