Joris van Berckel, Consultant | Berenschot

Consultant

Joris van Berckel

Het ontwikkelen van organisaties biedt veel uitdagingen. Dit vraagt vaak om een multidisciplinaire blik. Mijn aanpak is om een vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. In deze vraagstukken staat een cruciale factor centraal: de mens.
Afbeelding - Joris van Berckel

Over Joris

In mijn functie als adviseur strategisch hrm werk ik samen met organisaties om tot een voor hen geschikte ontwikkeling te komen op het gebied van onder andere duurzame inzetbaarheid en arbeidsmarktvraagstukken. Naast het geven van advies houd ik mij ook bezig met hr-gerelateerde onderzoeken op verschillende niveaus. Een voorbeeld hiervan is het jaarlijkse HR-Trendonderzoek. 

Mijn achtergrond ligt in de bestuurskunde en bedrijfskunde, waardoor ik vanuit meerdere invalshoeken een blik kan werpen op de positie van medewerkers in de organisatie. Ik gebruik verschillende onderzoekstechnieken om hiervoor een analyse te maken. Hierbij leg ik de verbinding met de belangrijke ontwikkelingen die (gaan) spelen.

Door in gesprek te gaan onderzoek ik hoe hr-beleid strategischer ingericht kan worden. Want door het ontwikkelen en inzetbaar houden van ons belangrijkste kapitaal in de organisatie, de mens, kunnen we grote stappen blijven zetten. Voor mij is het belangrijk daarbij samen met u aan het vraagstuk te kunnen werken. Op die manier blijven we dichtbij de kern van de uitdaging.

Bent u geïnteresseerd om eens kennis te maken en over deze onderwerpen te praten?
Wees welkom voor een kop koffie!

Gerelateerde inzichten