Joris van Berckel | Berenschot

Junior consultant

Joris van Berckel

Het ontwikkelen van organisaties biedt veel uitdagingen. Dit vraagt vaak om een multidisciplinaire blik. Mijn aanpak is om een vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. In deze vraagstukken staat een cruciale factor centraal: de mens.
Afbeelding - Joris van Berckel

Over Joris

In mijn functie als adviseur Strategisch HRM werk ik samen met organisaties om tot een voor hen geschikte ontwikkeling te komen op het gebied van onder andere Strategische Personeelsplanning, Competentiemanagement, Duurzame Inzetbaarheid en Arbeidsmarktvraagstukken. Naast het geven van advies houd ik mij ook bezig met HR-gerelateerde onderzoeken: wat speelt er op dit moment in de maatschappij?

Mijn achtergrond ligt in de bestuurskunde en bedrijfskunde, waardoor ik vanuit meerdere invalshoeken een blik kan werpen op de positie van personeel in de organisatie. Ik gebruik verschillende onderzoekstechnieken om hiervoor een analyse te maken. Hierbij leg ik de verbinding met actuele onderwerpen in de maatschappij, zoals digitalisering en het hybride werken.

Door dicht bij het personeel te blijven onderzoek ik graag hoe eenieder in de organisatie zichzelf nog kan ontwikkelen. Want door het continue ontwikkelen van ons belangrijkste kapitaal in de organisatie, de mens, kunnen we grote stappen blijven zetten. Voor mij is het belangrijk daarbij in co-creatie met u aan een vraagstuk te kunnen werken. Op die manier blijven we dichtbij de kern van de uitdaging.

Bent u geïnteresseerd om eens kennis te maken en over deze onderwerpen te praten? Wees welkom om te bellen of een mail te sturen!

Gerelateerde inzichten