Marjon Hilberts | Berenschot

Managing consultant

Marjon Hilberts

Ik help organisaties beeld te geven bij passende oplossingen voor vraagstukken binnen het HR domein. Daarbij verbind ik met veel plezier de klant- en marktvraag met het aanbod van Berenschot.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Marjon

Met jarenlange ervaring in adviesorganisaties heb ik bij veel verschillende organisaties in uiteenlopende branches mee kunnen denken hoe een verandering te bewerkstelligen op het HR vlak.

Samen met organisaties in kaart brengen wat de kernvraag is binnen het brede HR domein en het vervolgens verbinden van die vraagstukken aan de juiste expertise binnen Berenschot geeft mij energie.

Binnen Berenschot richt ik mij op business development; voortdurend ophalen van wensen vanuit de markt en wanneer Berenschot hier nog niet in kan voorzien onderzoeken of ontwikkeling daarvan mogelijk is.  Anderzijds het delen in de markt van de mogelijke aanpak /werkwijze vanuit Berenschot om organisaties te helpen met HR brede vraagstukken.

Ik doe dit op een manier die bij mij past; open, transparant en belangstellend, waarbij ik uiteraard mijn afspraken nakom.

Gerelateerde inzichten