Marjon Hilberts, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Marjon Hilberts

Ik help organisaties beeld te geven bij passende oplossingen voor organisatorische vraagstukken in de breedste zin van het woord. Daarbij verbind ik met veel plezier de klant- en marktvraag met het aanbod van Berenschot.
Afbeelding - Marjon Hilberts

Over Marjon

Met jarenlange ervaring in adviesorganisaties heb ik bij veel verschillende organisaties in uiteenlopende branches mee kunnen denken hoe een gewenste verandering te bewerkstelligen.

Samen met organisaties in kaart brengen wat de kernvraag is en het vervolgens verbinden van die vraagstukken aan de juiste expertise binnen Berenschot geeft mij energie.

Binnen Berenschot richt ik mij op business development; voortdurend ophalen van wensen vanuit de markt en wanneer Berenschot hier nog niet in kan voorzien onderzoeken of ontwikkeling daarvan mogelijk is.  Anderzijds het delen in de markt van de mogelijke aanpak /werkwijze vanuit Berenschot om organisaties te helpen met diverse vraagstukken. Dat kan zijn op bijvoorbeeld brede HR vraagstukken, strategie, operations, duurzaamheid. 

Ik doe dit op een manier die bij mij past; open, transparant en belangstellend, waarbij ik uiteraard mijn afspraken nakom.

Gerelateerde inzichten