Wouter Verbeek | Berenschot

Managing consultant

Wouter Verbeek

Ik help bedrijven hun processen te verbeteren en zich toekomst klaar te maken. Ik werk aan de hand van gedegen (kwantitatieve) analyses, waarbij ik economische, technische én sociale aspecten meeneem.
Afbeelding - Wouter Verbeek

Over Wouter

Als adviseur kan ik organisaties helpen de rode draad te vinden bij de uitdagingen waarmee zij zich geconfronteerd zien. Wanneer er sprake is van onzekerheden en complexe materie en ik dat mag vertalen naar een begrijpelijk verhaal, ben ik op mijn best.

Ik besloot adviseur te worden bij Berenschot omdat ik hier drie passies kan combineren: het benutten van mijn kwantitatieve en financiële kennis, het werken met mensen en het behouden van mijn affiniteit met de techniek.

In mijn werk maak ik veel gebruik van kwantitatieve analyses. Ik wil graag de feiten kennen en effecten in cijfers kunnen vatten. Ik ben zeer goed in staat kwalitatieve bevindingen te vertalen in kwantitatieve analyses en voorspellingen.

Ik ben al van jongs af aan maatschappelijk betrokken. Ik vind het mooi organisaties met impact op de maatschappij vooruit te helpen. Soms zijn dit industriële bedrijven op het vlak van de energietransitie en soms zijn het sociale werkplaatsen die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zo regulier mogelijk werk willen geven.

Gerelateerde inzichten