Transformatie van zorg | Berenschot

Thema

Transformatie van zorg

Met adviezen en oplossingen helpen we bij het realiseren van de transformatie in de zorg. We bekijken vraagstukken altijd vanuit meerdere invalshoeken. En zien mogelijkheden die anderen niet zien.

Middenin de zorg

Passende zorg voor iedereen

Onze adviseurs kennen het werkveld van binnenuit. Zo spelen zij telkens weer een doorslaggevende rol bij het oplossen van vraagstukken van onze opdrachtgevers. Neem bijvoorbeeld Geertje Koppers. Met scherpe analyses vanuit verschillende invalshoeken legt zij knelpunten bloot, om zorg voor iedereen toegankelijk te maken.

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Maak dan kennis met Geertje of een van haar collega’s.

Uitgelicht

Hoe maken we een succes van de transformatie van zorg?

De zorg staat onder toenemende druk. Als we niets doen, dreigt de zorg vast te lopen. We moeten daarom aan de slag. De zorgsector, de politiek en de samenleving als geheel; alleen samen kunnen we de transformatie van zorg realiseren. Als onafhankelijk adviesbureau ondersteunen we dit proces.

Ons team van adviseurs beschikt over kennis en ervaring op het terrein van beleidsontwikkeling, strategie, samenwerking, leiderschap, bedrijfsvoering en project- & programmamanagement. Telkens weer weten we onze kennis en ervaring effectief te bundelen om de vraagstukken van onze opdrachtgevers op te lossen.

Blijf op de hoogte met onze laatste artikelen

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wat we doen

Onze diensten