Hans Reterink, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Hans Reterink

Met veel plezier en energie help ik opdrachtgevers in het openbaar bestuur en de gezondheidszorg bij informatiemanagementvraagstukken. Daarbij gaan kennis van de waarde van data, digitale innovatie met ICT en samenwerkingsvraagstukken hand in hand. Uitgaande van uw specifieke situatie bereik ik met betrokkenen concrete en duurzame resultaten.
Afbeelding - Hans Reterink

Over Hans

Een goede onderbouwing en duidelijke argumentatie met concrete en haalbare acties helpen mijn opdrachtgevers om impact te creëren. Dat doe ik graag als adviseur bij Berenschot omdat adviezen aan diepte en waarde winnen met een multidisciplinaire aanpak. Daarin kan ik mijn nieuwsgierigheid en creativiteit goed kwijt. De specifieke vraag van de organisatie koppelen aan mogelijkheden van ICT en data bieden mij daarbij veel voldoening. Daarbij is ook het proces belangrijk: hoe worden stakeholders werkelijk betrokken bij proces en inhoud?

Ik adviseer graag in een omgeving waarbij meerdere organisaties of organisatieonderdelen samenwerken om een gezamenlijk doel te bereiken. Daarbij gebruik ik mijn kennis en 25 jaar advieservaring om te komen tot adviezen en haalbare resultaten waar mijn opdrachtgevers verder mee komen. Onderwerpen kunnen zijn: informatiemanagement, datascience en artificial intelligence, ICT/maatschappelijke onderzoeken , doorlichtingen, businesscases, projectmanagement, outsourcing en samenwerking, en cybersecurity. 

Wil je hier eens over doorpraten? Neem gerust contact op!

Gerelateerde inzichten