Robert Wester, Managing director EU | Berenschot

Managing director EU

Robert Wester

Ik help u graag met de strategische positionering van uw organisatie in het openbaar bestuur. Ik doe dat met veel kennis en ervaring van de Haagse en Brusselse arena.
Afbeelding - Robert Wester

Over Robert

De Europese Unie wordt steeds belangrijker voor Nederland. Het is mijn ambitie om Berenschot net zo'n sterke positie te geven in Europa als op het Binnenhof, waar ik jaren voor verschillende ministeries heb gewerkt. Ik ben een communicatiestrateeg en een politiek dier, snap hoe de besluitvorming werkt en heb een goed gevoel voor timing.

Ik ben bij Berenschot omdat dit een topbureau is in het openbaar bestuur met hele slimme collega’s. Ik vind niets leuker dan verschillende klanten te helpen met complexe politiek bestuurlijke vraagstukken. Mijn kracht is het ontrafelen van ingewikkelde knopen en de scherpe blik van buiten. Ik werk graag internationaal.

Samen met een superleuk EU-team help ik u graag om uw strategie of communicatie naar een hoger niveau te tillen. Ik hoef zelf niet op de voorgrond, hoewel ik het leuk vind om voor groepen te staan of als dagvoorzitter op te treden. Ik geniet het meest van kleine, slimme aanpassingen die teams meteen verder helpen. Ik ben een creatieve bouwer met veel ervaring en begrip voor de ambtelijke en politiek bestuurlijke context.

Gerelateerde inzichten