Marvin Hanekamp, Managing director | Berenschot

Managing director

Marvin Hanekamp

Organisaties en medewerkers helpen hun prestaties aantoonbaar en datagedreven te verbeteren met praktische oplossingen. Mijn motto: Niet zomaar doen wat gevraagd wordt, maar altijd wat nodig is.
Afbeelding - Marvin Hanekamp

Over Marvin

Ik ben managing director van Business & Data Solutions, één van de zes adviesgroepen binnen ons bureau. Onze specialismen: bedrijfsvoering, benchmarking, informatiemanagement, datascience en digital solutions.

Naast mijn rol als manager heb ik me sinds 2001 gespecialiseerd in benchmarking, reorganisaties, doelmatigheidsverbetering, overhead optimalisatie, productiviteitsonderzoek / werklastmetingen, werkdrukonderzoek kostprijsberekening en optimaliseren van bedrijfsprocessen (black belt lean six sigma). Binnen Berenschot coördineer ik bovendien alle benchmarks die zich richten op kosten, formatie, overhead en productiviteit.

Mijn passie is het onderbouwd en aantoonbaar verbeteren van prestaties. Hiertoe combineer ik kennis van de inhoud en methoden, met uitstekende procesvaardigheden. Ik doe niet klakkeloos wat u vraagt, maar altijd wat nodig is. En dat doe ik niet voor u, maar met u.

Alhoewel mijn team binnen veel verschillende sectoren thuis is, richt ik mij zelf met name op de zorg en (semi)overheid.

Gerelateerde inzichten