Interim Management en Search


Verandering is een constante factor in organisaties. In welke fase uw organisatie zich ook bevindt, elke dag doen zich nieuwe ontwikkelingen voor waarop u moet inspelen. Wendbaarheid, snelheid en veranderkracht zijn daarmee bepalender dan ooit voor de continuïteit. Interim-managers met veranderkracht kunnen dan op kritieke punten de doorslag geven.

Managers die het verschil maken

Berenschot beschikt over jarenlange ervaring in het vervullen van interim- en searchopdrachten binnen de publieke sector en het bedrijfsleven. Wij bieden managers die doen wat er toe doet. Zij denken niet alleen aan het 'wat' en 'hoe', maar worden ook gedreven door het 'waarom'. Onze managers kiezen vol overtuiging voor een opdracht omdat ze de intrinsieke motivatie hebben het verschil te maken, toekomst te maken.

Zowel voor onze opdrachtgevers als onze (interim-)professionals zijn wij een bewezen succesvolle en betrouwbare partner. Berenschot kent de markt en de markt kent ons.

Bent u of is uw organisatie toe aan verandering? Neem contact met ons op.

Executive search code

Berenschot gelooft er in dat het belangrijk is om meer vrouwen aan de top te hebben. Wij, een executive search bureau, streven er naar om op de long en short list een minimum percentage van 50% vrouwen te krijgen. Door het ondertekenen van de Executive Search Code erkennen wij de belangrijke rol die search bureaus kunnen vervullen bij het verkrijgen van meer diversiteit aan de top.


logo-big topvrouwen

Adviseurs