Berenschot Academy


Onze ervaring, uw ontwikkeling

Al 80 jaar helpt Berenschot organisaties van over de hele wereld bij het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal. Met passie en plezier zetten we onze kennis en ervaring in voor úw ontwikkeling!

Bekijk alle opleidingen en trainingen. Bel voor advies 030 - 291 6917.

Invloed coronavirus op trainingen

De maatregelen die genomen worden vanwege het coronavirus hebben ook invloed op de uitvoering van trainingen vanuit de Academy.

Concreet betekent dit dat trainingen die gepland staan tot 1 juni a.s. verzet worden of online worden aangeboden. We nemen contact op met de deelnemers die zich voor deze trainingen hebben ingeschreven.

Ook incompany- en maatwerktrajecten worden verzet of online aangeboden. Dit stemmen we af in overleg met onze opdrachtgevers.

Heeft u vragen over de invloed van de coronacrisis op onze trainingen? Neem dan contact met ons op.

Berenschot Academy

Vind de opleiding die bij u past!

Zoek een passende opleiding

Onze meerwaarde!

  1. Een keuze voor Berenschot Academy is een keuze voor de hoogste kwaliteit, want alleen de trainingen die zich al in de praktijk bewezen hebben, krijgen een plek in onze Academy.
  2. We werken alleen met de allerbeste en zeer ervaren professionals, die zowel de laatste inhoudelijke kennis hebben, als jarenlange ervaring met de praktijk in úw sector.
  3. In onze groepen komen deelnemers van verschillende grote en kleine bedrijven samen. Zo ontstaat er een uitwisseling van kennis en ervaring en verdubbelt het lerend vermogen.
  4. Onze trainingen zijn onconventioneel en er is veel ruimte voor plezier. Want leren moet ook leuk zijn!