Berenschot Academy


Onze ervaring, uw ontwikkeling

Opleidingen en trainingen van Berenschot: veel van onze klanten hebben de positieve resultaten en de grote impact hiervan al mogen ervaren. Al 80 jaar helpt Berenschot organisaties van over de hele wereld bij het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal.

Hoe we dat doen?

Pragmatisch, innovatief, mensgericht, onconventioneel en met veel plezier. Berenschotters zijn probleemoplossers. Het gehele aanbod van de Berenschot Academy sluit aan op actuele vraagstukken die wij bij klanten helpen oplossen. Een training bij Berenschot gaat daarmee veel verder dan overdracht van kennis of vaardigheden. Wij zitten in het hart van organisaties bij overheid en bedrijfsleven, en weten wat het verschil maakt om succesvol te zijn.

Ons aanbod zal zich op basis van actuele cases, kennis en ervaring uit blijven breiden met, door en voor professioneel Nederland.

Waarom we dit doen?

De trainingen, leergangen en masterclasses van Berenschot zijn nu niet meer alleen beschikbaar voor teams en organisaties, maar ook voor individuele ontwikkeling. En dat is goed nieuws voor iedereen die een echte en duurzame sprong wil maken in zijn of haar ontwikkeling. Waarom?

  1. Een keuze voor Berenschot Academy is een keuze voor de hoogste kwaliteit, want alleen de trainingen die zich al in de praktijk bewezen hebben, krijgen een plek in onze Academy.
  2. We werken alleen met de allerbeste en zeer ervaren professionals, die zowel de laatste inhoudelijke kennis hebben, als jarenlange ervaring met de praktijk in úw sector.
  3. In onze groepen komen deelnemers van verschillende grote en kleine bedrijven samen. Zo ontstaat er een uitwisseling van kennis en ervaring en verdubbelt het lerend vermogen.
  4. Onze trainingen zijn onconventioneel en er is veel ruimte voor plezier. Want leren moet ook leuk zijn!

Kortom, we zetten onze ervaring, expertise en kennis in voor úw ontwikkeling. En dat doen we met passie en plezier, in een veilig en professioneel klimaat.

Heeft u vragen over een van onze trainingen? Of wilt u weten welke opleiding bij u past? Neem dan contact op via 030 - 291 6917.

Welke opleiding gaat u volgen?

Vind de opleiding die bij u past of ga direct naar het overzicht.

Zoek een passende opleiding