Berenschot Academy


Onze ervaring, uw ontwikkeling

Al 80 jaar helpt Berenschot organisaties van over de hele wereld bij het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal. Met passie en plezier zetten we onze kennis en ervaring in voor úw ontwikkeling!

Bekijk alle opleidingen en trainingen. Bel voor advies 030 - 291 6917.

Vanaf 1 juni 2020 gaan klassikale opleidingen en trainingen weer van start!

De maatregelen die genomen worden vanwege het coronavirus hebben ook invloed op de uitvoering van opleidingen en trainingen vanuit de Academy.

  • Tot 1 juni 2020 vinden er geen klassikale opleidingen en trainingen plaats. Waar mogelijk worden opleidingen en trainingen online via een virtual classroom aangeboden.
  • Vanaf 1 juni 2020 gaan de klassikale opleidingen en trainingen weer van start met een passend protocol. Daarbij houden we uiteraard rekening met de 1,5 meter afstand en volgen we de richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Ook na 1 juni kunt u sommige opleidingen en trainingen via een virtual classroom blijven volgen.

Incompany- en maatwerktrajecten worden verzet of online aangeboden. Dit stemmen we af in overleg met onze opdrachtgevers.

Heeft u vragen over de invloed van de coronacrisis op onze opleidingen en trainingen? Neem dan contact met ons op.

Berenschot Academy

Vind de opleiding die bij u past!

Zoek een passende opleiding

Onze meerwaarde!

  1. Een keuze voor Berenschot Academy is een keuze voor de hoogste kwaliteit, want alleen de trainingen die zich al in de praktijk bewezen hebben, krijgen een plek in onze Academy.
  2. We werken alleen met de allerbeste en zeer ervaren professionals, die zowel de laatste inhoudelijke kennis hebben, als jarenlange ervaring met de praktijk in úw sector.
  3. In onze groepen komen deelnemers van verschillende grote en kleine bedrijven samen. Zo ontstaat er een uitwisseling van kennis en ervaring en verdubbelt het lerend vermogen.
  4. Onze trainingen zijn onconventioneel en er is veel ruimte voor plezier. Want leren moet ook leuk zijn!